
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه36
فهرست مطالب
چکیده مقدمه 1. داده&zwnj ها و اطلاعات 2. عملکرد تغذیه&zwnj ای خانوارهای شهری و روستایی ایران 3. تعیین حداقل مخارج لازم برای تأمین ارزش&zwnj های غذایی: کاربرد برنامه&zwnj ریزی خطی
عملکرد تغذیه&zwnj ای خانوارها به عوامل مختلفی همچون توان اقتصادی، دسترسی به بازار مواد خوراکی، سطح دانش و اطلاعات تغذیه&zwnj ای آنها وابسته است. در سالهای اخیر در خصوص الگوی مصرف خانوارها و ضرورت تصحیح آن بسیار بحث شده است. متخصصین علم تغذیه بر دسترسی خانوارها به ارزش&zwnj های غذایی متنوع بسیار تأکید نموده&zwnj اند. الگوی مصرف بهینه را در حوزه علم اقتصاد می&zwnj توان به صورت دسترسی به ارزش&zwnj های غذایی مختلف همچون انرژی و پروتئین، مواد معدنی و سایر ریزمغذی&zwnj ها با حداقل هزینه ممکن تعریف نمود. در این مقاله ضمن بررسی عملکرد تغذیه&zwnj ای خانوارها با استفاده از روش برنامه&zwnj ریزی خطی، حداقل مخارج لازم برای تأمین نیازهای غذایی متناسب با الگوی پیشنهادی متخصصین علم تغذیه محاسبه می&zwnj گردد و سپس با مقایسه آن با مخارج واقعی گروههای مختلف درآمدی در شهر و روستا، نسبت به کارایی مخارج واقعی خانوارهای شهری و روستایی ایران قضاوت می&zwnj کنیم. در تعیین حداقل مخارج لازم، از 29 قید که در برگیرنده توصیه&zwnj های مراجع علم تغذیه می&zwnj باشد استفاده شد. یافته&zwnj های این مقاله دلالت بر آن دارد که خانوارهای شهری و روستایی در تعیین محتویات سبد خوراکی خود کارا عمل نموده&zwnj اند و با توجه به توصیه&zwnj های متخصصین علم تغذیه، مخارج خود را به طور مؤثر بین اقلام مختلف خوراکی تخصیص

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-105669-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%aa%d8%ad%d9%84%d9%8a%d9%84-%d8%b9%d9%85%d9%84%d9%83%d8%b1%d8%af-%d8%aa%d8%ba%d8%b0%d9%8a%d9%87%d8%a7%d9%8a/
- ۹۵/۰۶/۲۷